Doi angajaţi ai Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa au fost confirmaţi cu Covid-19, iar din acest motiv activitatea de relaţii cu publicul la nivelul biroului a fost sistată timp de două zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că a sistat activitatea de relaţii cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (BCPI) Constanţa, în zilele de 5 şi 6 octombrie.

“Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi angajaţi al BCPI Constanţa sunt infectaţi cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Constanţa pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că OCPI Constanţa a înştiinţat Direcţia de Sănătate Publică şi a dispus dezinfectarea sediului BCPI Constanţa situat pe strada Mihai Viteazu nr.2B din municipiul Constanta. Totodată, pentru a preveni şi limita răspândirea coronavirusului, angajaţii BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare.

“În perioada 05.10.2020 - 06.10.2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegaţii notariali, executorii judecătoreşti şi cetăţenii pot depune exclusiv on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.