Mai multe deşeuri au fost găsite de comisarii Gărzii de Mediu Constanţa pe terenul unei unităţi militare, în apropierea ariei naturale Fântâniţa – Murfatlar. Garda de Mediu a cerut unităţii militare să strângă gunoaiele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Mediu Constanţa a transmis, miercuri, că au fost realizate verificări şi în apropierea ariei naturale Fântâniţa – Murfatlar, unde au fost găsite deşeuri reciclabile, resturi vegetale şi deşeuri inerte. 
 
“Terenul se află în proprietatea unei unităţi militare având ca destinaţie poligon militar, iar zona adiacentă acestuia a fost salubrizată periodic de către primăria Murfatlar. S-a transmis adresă catre unitatea militară pentru luarea măsurilor în vederea salubrizării zonei afectate de depozitări necontrolate de deşeuri şi infomarea GNM CJ Constanta cu privire la măsurile întreprinse. OUG 195/2005 privind protecţia mediului prevede ca în obiectivele, incintele şi zonele aparţinând structurilor componente ale sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, controlul se realizează de personal propriu în conformitate cu instrucţiunile şi ordinele proprii”, a precizat Garda de Mediu Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.