Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) a închis temporar parcul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa pentru mai multe deficienţe, printre care guri de canal acoperite cu capace tăioase şi panouri electrice neprotejate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, joi, că echipele instituţiei au făcut un control la parcul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
 
"Printre deficienţele descoperite, panouri electrice neprotejate, guri de canal acoperite de capace tăioase şi strâmbe, curăţenie discutabilă. Condiţii greu de imaginat într-un loc destinat copiilor”, a afirmat Horia Constantinescu. 
 
 
El a menţionat că a fost oprită temporar activitatea parcului de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa până la remedierea deficienţelor şi a fost aplicat un avertisment. 
 
În cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii se află Delfinariul, Planetariul şi o microrezervaţie de animale şi păsări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.