Cinci şcoli din judeţul Constanţa au suspendat joi cursurile din cauza vremii nefavorabile, 35 de localităţi nu au energie electrică, iar 11 au rămas fără apă. De asemenea, vântul puternic a dus la decizia de închidere a porturilor maritime, circulaţia în judeţ desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Constanţa, şcolile din Deleni, Ion Corvin, Topalu, Saraiu şi Aliman au suspendat cursurile. În prezent, 35 de localităţi din judeţ au rămas fără energie electrică, iar 11 localităţi nu au apă potabilă.

Din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse, porturile Constanţa, Mangalia şi Midia au fost închise. Totodată, pe Canalul Dunăre – Marea Neagră se navigă foarte greu din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în timp ce pe canalul Poarta Albă - Midia navigaţia este închisă

Sursa citată menţionează că ninge viscolit în tot judeţul, se circulă în condiţii de iarnă, iar pe drumurile naţionale şi judeţene se acţionează cu utilaje de deszăpezire. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.