Prefectura Constanţa a anunţat, vineri, că, din 8 februarie, centrul de vaccinare de la Pavilionul Expoziţional de la intrarea în Mamaia va deveni funcţional, aici urmând să fie imunizate zilnic peste 570 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că acest centru va prelua fluxurile de la spitalul modular. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
"Cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa devine funcţional începând cu data de 8 februarie. Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A va prelua, astfel, fluxurile de la Spitalul Militar Modular de Intervenţie şi Tratament (SMMIT) Constanţa. Persoanele care au deja programări la unitatea modulară de pe Stadionul Portul, vor fi notificate prin SMS despre schimbarea adresei de vaccinare. Important de menţionat este faptul că beneficiarii nu îşi vor pierde programările. Mutarea fluxurilor a venit ca urmare a unei analize minuţioase realizate de autorităţi, prin care a fost determinat că Pavilionul Expoziţional permite o utilizare eficientă a resursei umane şi, în acelaşi timp, se va gestiona mai bine numărul mare de persoane care vor să se imunizeze, ţinând cont de preconizata creştere a capacităţii de vaccinare”, a transmis Prefectura Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că, în primă fază, vor fi asigurate opt fluxuri de vaccinare, însemnând o capacitate de imunizare de 576 de persoane pe zi. Până la sfârşitul săptămânii viitoare, vor fi operaţionalizate alte şase noi fluxuri. Pavilionul Expoziţional poate ajunge până la o capacitate de 40 de fluxuri. 
 
Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A a fost amenajat de Primăria Municipiului Constanţa.
 
Prefectura Constanţa a menţionat că ultima situaţie actualizată arată că 32.340 de doze de vaccin au fost administrate în judeţul Constanţa - 31.960 cu vaccinul dezvoltat de Pfizer BioNTech şi 380 cu vaccinul dezvoltat de Moderna. De altfel, numărul total al persoanelor vaccinate în judeţul Constanţa este de 26.709.
 
Până în prezent, în municipiul Constanţa a funcţionat un singur centru de vaccinare cu circuit deschis, cel de la la Spitalul Militar Modular de Intervenţie şi Tratament.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.