Bucătăria societăţii care asigură servicii de catering pentru două spitale private din Constanţa a fost închisă temporar, miercuri după amiază, de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), după ce echipele de control au găsit alimente fără date de identificare şi produse depozitate deficitar, fiind retrase de la comercializare 26 de kilograme de carne şi peşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că, miercuri, comisarii instituţiei au verificat bucătăria societăţii care asigură servicii de catering pentru două spitale private - Euromaterna şi Ovidius Clinical Hospital - dar şi pentru o grădiniţă.

Echipele de control au descoperit alimente fără date de identificare, depozitare neconformă a alimentelor, acestea fiind aşezate lângă detergenţi, dar şi curăţenie precară, a precizat Horia Constantinescu.

El a menţionat că au fost retrase de la consum 26 de kilograme de carne şi peşte, iar bucătăria a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor.

Conducerea societăţii a fost invitată, joi, la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor pentru finalizarea actului de control.

La sfârşitul lunii august, comisarii CJPC au verificat şi societatea care asigură hrana pentru pacienţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Spitalul CFR Constanţa, descoperind aproape o tonă de alimente expirate şi aplicând o amendă de 15.000 de lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.