Autorităţile constănţene au decis să închidă restaurantele, sălile de jocuri de noroc şi să interzică activităţile culturale în comuna Cuza Vodă, acolo unde incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este de 3,49.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că în urma unei analize efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, care a arătat faptul că rata incidenţei cumulate a cazurilor COVID-19 în localitatea Cuza Vodă a atins indicele de 3.49, a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

“În urma şedinţei, au fost votate în unanimitate (35 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţineri) următoarele puncte propuse de specialiştii în sănătate publică: închiderea activităţii operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor; închiderea activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc; interzicerea activităţilor culturale”, se arată în comunicat.

Sursa citată a precizat că măsurile vor rămâne în vigoare până la constatarea unei rate a incidenţei cumulate a cazurilor COVID-19 sub pragul de 1.5.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.