Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a anunţat că din cele 634 de clădiri unde funcţionează unităţi de învăţământ, 29 deţin autorizaţie de securitate la incendiu, peste 500 nu necesită această autorizaţie, iar aproape 100 nu o deţin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul Şcolar a transmis luni, că 29 de clădiri unde se află unităţi de învăţământ au autorizaţie ISU de securitate la incendiu, 96 nu au un asemenea document, iar 509 nu necesită această autorizaţie. În judeţul Constanţa se află 634 de clădiri unde funcţionează unităţi de învăţământ.   
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a precizat luni situaţia celor 26.471 de clădiri din ţară unde se derulează actul didactic. Astfel, puţin peste 15% au autorizaţie de securitate la incendiu, aproape 20% dintre aceste clădiri sunt în curs de obţinere a acestor autorizaţii, aproape 50% nu necesită autorizaţie, iar 15% necesită autorizaţii de securitate la incendiu şi care nu au autorizaţie şi nici măcar nu sunt în curs în obţinere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.