Aparţinătorii pacienţilor internaţi la secţia de ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa vor primi zilnic informaţii despre starea acestora din partea unui medic din secţia respectivă, a anunţat conducerea unităţii medicale. Aparţinătorii care se vor deplasa la spital pentru aceste informaţii trebuie să poarta masca de protecţie şi să respecte normele de distanţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă, că împreună cu colectivul secţiei clinice Anestezie Terapie Intensivă vine în sprijinul familiilor pacienţilor internaţi în secţia ATI prin crearea unui program distinct de oferire a informaţiilor.
“Astfel, zilnic, între orele 12.30-13.30, un medic din cadrul secţiei ATI se va afla pe holul principal al unităţii medicale, la intrarea vizitatorilor, în apropierea Biroului de Informaţii, unde va discuta cu aparţinătorii desemnaţi ai pacienţilor internaţi în secţia ATI. Persoanele care se vor prezenta la spital pentru informaţii, vor purta în permanenţă mască de protecţie.  Accesul pe holul unităţii se va realiza cu respectarea normelor de distanţare”, a transmis Spitalul Judeţean Constanţa
Sursa citată menţionează că pentru cei care nu se vor prezenta la spital, rămâne valabilă alternativa comunicării telefonice. Astfel, pentru pacienţii non-Covid internaţi la ATI programul de preluare apeluri este între orele 13.30 – 14.30 şi 20.00 – 21.00 şi poate fi realizat la numărul 0241.66.22.22, iar pentru pacienţii Covid sunt preluate apelurile între orele 10.00 – 13.00 la numărul de telefon 0736603824.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.