Poliţiştii constănţeni au dat amenzi în valoare de 3.500 de lei în urma unui concert susţinut de Vali Vijelie în zona Mamaia Sat, unde s-au adunat mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri, în jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în faţa unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări un concert.
 
"Poliţiştii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulţimea, iar persoanele prezente s-au conformat", au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor. 
 
De asemenea, interpretul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniştii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.
 
Cântăreţul care a susţinut concertul respectiv a fost Vali Vijelie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.