Un număr de 128 maşini şi 30 de TIR-uri din cele rămase înzăpezite în judeţul Constanţa circulă, miercuri seară, în coloană, fiind însoţite de poliţie şi de echipaje de deszăpezire. Alte 33 de maşini mai sunt blocate în trei zone din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, mai sunt deschise traficului un drum naţional şi Autostrada A2. 
 
"Drumurile naţionale si judeţene sunt în continuare închise, cu excepţia DN 39 şi A2. 30 de TIR-uri au plecat controlat, spre Mihail Kogălniceanu, în coloană, însoţite de poliţie şi echipaje de deszăpezire. 128 de maşini din cele blocate circulă cu viteză redusă, controlat, însoţite de poliţie dinspre Hârşova spre Mihail Kogălniceanu. Mai avem blocate 30 de autoturisme la Cobadin, două la Sibioara şi 1 la Topalu”, a transmis ISU Dobrogea.
 
De asemenea, la ora transmiterii acestei ştiri, mai erau 13 localităţi fără curent electric, aproximativ 855 de abonaţi.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.