Terasele din judeţul Vrancea vor fi închise la ora 22.00 în timpul săptămânii, în timp ce în week-end programul va fi până la ora 24.00, potrivit ultimelor decizii ale autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a decis noi măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, respectiv modificarea programului de lucru cu publicul al operatorilor economici.

Astfel, în judeţul Vrancea, au fost interzise comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor la terase. În timpul săptămânii, mai precis de luni până vineri,  aceste localuri se vor închide la ora 22.00 şi vor putea fi deschise la ora 6.00.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

În zilele de sâmbătă şi duminică, terasele se închid la ora 24.00 şi nu vor funcţiona până la aceeaşi oră, 6.00.   

Totodată, această modificare este adresată şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, fiindu-le interzise astfel de activităţi în intervalul orar 23.00-06.00.

În Vrancea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, totodată, obligativitatea  purtării măştii de protecţie în pieţe agro-alimentare între orele 7.00 şi 19.00.

În oboare, tâguri, talciocuri, vrâncenii sunt obligaţi să poarte mască între orele 6.00 -19.00. în staţiile de aşteptare pentru transportul în comun, dar şi în staţiile CFR, persoane, gări, masca se va purta pe tot timpul zilei.

În pieţe, piaţete, grădini publice, parcuri, zone de agreement, e obligatorie purtarea măştii între orele 8.00 -23.00.

În parcările magazinelor, în supermaketuri si hipermarketuri, masca se va purta indiferent de oră, la fel şi  în timpul procesiunilor religioase.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.