Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, joi seară, că aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi, întrucât 714 persoane s-au vaccinat în prima zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi: 714 persoane vaccinate. Împreună putem să învingem pandemia şi să revenim la normalitate”, a transmis, joi searp, CNCAV, după prima di de vaccinare la centrul special din Piaţa Constituţiei.

CNCAV anunţă că, din 4 mai se începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie iar în perioada 4-11 mai are loc Maratonul Vaccinării în reţeaua sanitară MApN (spitalele militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara).

De asemenea, în perioada 7-9 mai va avea loc Maratonul Vaccinării la Bucureşti, iar în perioada 14-16 mai voravea loc acţiuni similar în Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi.

Pentru perioada următoare, CNCAV anunţă extinderea posibilităţii de vaccinare fără programare, prin prezentarea la centrele de vaccinare, cel puţin în municipiile în care există centre regionale de depozitare, astfel încât să fie asigurată distribuirea rapidă a dozelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.