Meteorologii au emis cod roşu de vijelii puternice pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, iar ISU a transmis mesaj RO-Alert. Şi în judeţul Suceava mai multe localităţi sunt vizate de un cod roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANM, până la 17.20, este cod roşu în judeţul Botoşani, localităţile Botoşani, Corni, Mihai Eminescu, Albeşti, Truşeşti, Băluşeni, Vlădeni, Curteşti, Răchiţi, Gorbăneşti, Suliţa, Dângeni, Stăuceni, Roma, Unţeni, Nicşeni, Blândeşti.

”Se vor semnala: vijelie puternică cu rafale de peste 80...90 km/h, averse ce vor cumula peste 35...40 l/mp, izolat grindină, frecvente descărcări electrice”, a transmis ANM.

De asemenea, până la 16:50 este cod roşu în localităţile Vârfu Câmpului, Leorda, Brăeşti, Văculeşti, Bucecea, din acelaşi judeţ.

ISU Botoşani anunţă că a transmis mesaj RO-Alert.

Mai este cod roşu, în localităţile  Zvoriştea, Todireşti, Dărmăneşti, Milişăuţi, Grăniceşti, Satu Mare, Adâncata, Mitocu Dragomirnei, Hânţeşti, Pătrăuţi, Zamostea, Siminicea, Calafindeşti şi Şerbăuţi din Suceava.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.