Centrul Infotrafic anunţă că traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe şosele din ţară din cauza ceţii dense, iar porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea au fost închise. Meteorologii au prelungit codul galben de ceaţă pentru 21 de judeţe în următoarele ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, până la ora 12.00, ceaţa va persista în judeţele Vrancea, Botoşani, Vaslui, Bacău şi Galaţi.

Codul galben de ceaţă este valabil, până la ora 13.00, în judeţele Olt, Dolj, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Braşov, Sibiu şi Covasna, iar până la ora 14.00, în judeţele Tulcea şi Constanţa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de emtri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe artere rutiere din ţară.

Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Alba, Bacău, Buzău, Brăila, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Giurgiu, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov,  Gorj, Harghita,Olt,Neamţ, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 100 şi 150 de metri, iar din cauza ceţii, porturile Constanţa Nord şi  Constanţa Sud Agigea au fost închise traficului maritim şi fluvial.

De asemenea, traficul pe autostrada Orăştie - Sibiu este îngreunat de ceaţă.

”Pentru a preîntâmpina producereaunor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, anunţă Infotrafic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.