Sute de turişti au aşteptat la coadă, sâmbătă, pentru a urca la Cota 2000 în Masivul Bucegi, unde condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt forte bune. Rândul se întinde pe metri întregi, iar schiorii nu respectă măsurile de păstrare a distanţei între persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mii de turişti petrec acest sfârşit de săptămână la Sinaia, localitate unde rata de infectare cu noul coronavirus este de peste 4 la o mie de locuitori şi unde sunt în vigoare de mai mult timp restricţii privind funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor din spaţiile închise.
 
Sâmbătă, la telegondola care urcă la Cota 2000 din Masivul Bucegi s-a format coadă care se întinde pe mai mulţi metri, numeroşi iubitori au sporturilor de iarnă profitând de faptul că pârtiile sunt încă deschise.
 
Conform administratorilor domeniului schiabil Sinaia, sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1, Varianta şi Varianta Furnica, în timp ce pârtiile Carp şi Drum de vară sunt practicabile până la Cota 1500.
 
Mijloacele de transport pe cablu funcţionează, sâmbătă, după programul normal.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.