Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) aunţă că, de miercuri, se reiau lucrările de reparaţii pe Autostrada Soarelui şi se impun restricţii de circulaţie până la finalul lunii noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 22.09.2021, se reiau lucrările de reparaţii pe Autostrada A2, Bucureşti – Fundulea, între km 31+500 şi km 36 +150, sensul Constanţa – Bucureşti. Acestea au ca termen de finalizare data de 30.11.2021”, anunţă CNAIR.  

Sursa citată a precizat că, în perioada 22.09.2021 – 30.11.2021, se vor institui restricţii de circulaţie, prin devierea totală a traficului rutier de pe Calea II pe Calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h şi închiderea parţială a nodului rutier de la km 35+547 ce face accesul la şi de la localităţile Fundulea şi Nana de pe sensul Constanţa – Bucureşti. 

”Rugăm conducătorii auto să circule prudent şi să respecte semnalizarea instituită temporar”, a mai transmis CNAIR.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.