Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că au fost repuse în funcţiune două treceri de pietoni semaforizate din Buşteni, judeţul Prahova, destinate vârstnicilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două treceri de pietoni pot fi utilizate prin acţionarea manuală a instalaţiei de semaforizare, potrivit CNAIR.

”Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că au fost repuse în funcţiune cele două treceri de pietoni semaforizate de pe raza localitaţii Buşteni. Acestea sunt destinate exclusiv persoanelor cu dizabilităţi şi a persoanelor vârstnice şi pot fi utilizate prin acţionarea manuală a instalaţiei de semaforizare”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii companiei de drumuri au menţionat şi că, în zona respectivă, sunt amplasate două pasarele pietonale, care au ca scop atât fluidizarea traficului rutier, cât şi creşterea gradului de siguranţă rutieră a participanţilor la trafic.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.