Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, vineri, că a semnat contractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield. Valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar în noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Construim o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi, spaţii de joacă, locuri de parcare şi tot ce este necesar pentru un centru educaţional. Este prima şcoală şi prima grădiniţă publică din acest cartier. Construirea aceestui centru educaţional va reduce considerabil aglomerarea celorlalte unităţi de învăţământ din Sectorul 1 şi traficul din zonă. A fost o procedură de achiziţie publică transparentă, în cadrul căreia au depus oferte 11 companii/asocieri de firme”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.
 
Ea a mai precizat că valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate – preţ. Oferta declarată câştigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA.
 
„Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 mp din care suprafaţa utilă totală va fi de 6.756,31 mp. În noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi. Clădirea grădiniţei va avea un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită desfăşurată de 2548,47 mp, din care o suprafaţă utilă totală de 2.297,24 mp. Viitoarea grădiniţă a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preşcolari”, a conchis Armand.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.