Premierul Florin Cîţu a anunţat că va fi alocată suma de 460 de milioane lei din Fondul de rezervă al Guvernului către Ministerul Sănătăţii, printr-o hotărâre care va luată miercuri de Executiv. El a mai spus că acest lucru arată că pregătirea valului patru al pandemiei de către MS a fost suboptimală, în legătură cu asigurarea medicamentelor şi cheltuielile făcute pentru ATI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem în mijlocul valului al patrulea, astăzi, am avut 11 mii de persoane infectate. Am prezentat colegilor din BEX că mâine va fi o hotărâre de Guvern prin care vom aloca 460 milioane lei din Fondul de rezervă pentru Ministerul Sănătăţii, ceea ce arată că pregătirea valului patru a fost suboptimală, ca să fim eleganţi, în ceea ce priveşte medicamentele şi cheltuielile pentru ATI, dar punem aceste resurse la dispoziţia Ministerului Sănătăţii pentru a asigura că nu există probleme acolo”, a explicat Florin Cîţu, marţi la finalul şedinţei BEx al PNL.

Şedinţa de Guvern va avea loc, miercuri de la ora 13.00, conform unei informări a Executivului.

Şeful Executivului a plecat doar după trei minute de la conferinţa de presă organizată la finalul BEx al PNL enervat de întrebările jurnaliştilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.