Premierul Florin Cîţu a transmis, duminică, mulţumiri persoanelor care s-au vaccinat şi s-au alăturat, în acest fel, luptei împotriva COVID-19. "Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate", a subliniat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19.
Mulţumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis şi au transmis un mesaj important în societate", a afirmat Florin Cîţu, duminică seară, într-o postare pe Facebook.
 
El a reiterat că "vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate".
 
Postarea sa este însoţită de fotografii ale unor persoane care s-au vaccinat şi mesaje ale acestora, între care şi Simona Halep.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.