Traficul rutier este oprit pe DN 57, la Berzasca, în judeţul Caraş-Severin, pe Clisura Dunării, după o cădere masivă de pietre de pe versant. În zonă sunt şi lucrări de punere în siguranţă a versanţilor, după ce în această zonă au mai căzut pietre pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din această seară până mâine dimineaţă la ora 9 pe DN 57 în zona Berzasca, jud. Caraş Severin, traficul rutier va fi oprit în urma căderilor masive de pietre de pe versant. Măsura este luată pentru curăţarea carosabilului şi pentru siguranţa traficului”, a anunţat, sâmbătă seară, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.
 
La începutul lunii iunie au demarat lucrări, în această zonă, pentru punerea în siguranţă a versanţilor. Muncitorii de la drumuri construiesc aici o structură care va proteja drumul de căderea de pietre. Lucrările sunt programate să dureze şase luni, iar circulaţia se desfăşoară, în această perioadă, cu restricţii, cu semafor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.