Circulaţia pe DN 7, Valea Oltului, este îngreunată pe tronsonul dintre limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea şi Lazaret (Sibiu), unde începând de marţi drumarii fac lucrări de montare sau înlocuire a parapetelor metalice de protecţie. Lucrările vor dura mai multe zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţei Judeţene Sibiu, începând de marţi, pe DN 7, Valea Oltului, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu judeţul Vâlcea) - 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecţie.

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulaţiei autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa între autovehicule şi să respecte semnalele poliţiştilor sau drumarilor aflaţi în zona lucrărilor, iar în cazul formării de coloane de maşini, să nu se angajeze în depăşire.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) spun că se vor înlocui parapetele deteriorate pe tot sectorul administrat de DRDP Braşov, până la limita cu judeţul Vâlcea, şi se va monta suplimentar în zonele periculoase.

Lucrările vor dura cel puţin două săptămâni şi vor presupune închiderea circulaţiei pe o bandă, pe mai multe sectoare. Traficul va dirijat de semafoare automate. Lucrarea este executată în regia proprie, cu utilajele şi personalul de la Secţia de Producţie a DRDP Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.