Circulaţia tramvaielor 41 din Bucureşti, blocată duminică pe ambele sensuri după ce un tramvai s-a defectat în zona Podului Ciurel din cauza gheţii depuse pe reţeaua de contact, a fost reluată după aproximativ două ore şi jumătate. Autobuzele introduse iniţial pe traseul Piaţa Presei – Ghencea pentru preluarea călătorilor vor continua să circule până la restabilirea intervalului de succedare a tramvaielor, precizează RATB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia tramvaielor a fost reluată în jurul orei 14.30. RATB precizează că autobuzele 641, introduse pentru preluarea călătorilor de pe întreg traseul, vor circula până la restabilirea intervalului de succedare a mijloacelor de transport.

Circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată în Capitală pe ambele sensuri, timp de aproximativ două ore şi jumătate, după ce un tramvai s-a defectat în zona Podului Ciurel din cauza gheţii depuse pe reţeaua de contact. RATB a introdus autobuze pe traseul Piaţa Presei – Ghencea pentru preluarea călătorilor.

Primăria Capitalei anunţă că operatorii responsabili cu deszăpezirea şi combaterea poleiului acţionează cu 73 de utilaje care împrăştie material antiderapant pe rampe, pante, poduri, pasaje şi pe arterele cu trafic RATB. Municipalitatea precizează că numărul de utilaje va fi suplimentat dacă va fi nevoie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.