Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe A2, între Bucureşti şi Drajna, pentru toate categoriile de autovehicule. Traficul era închis din cauza ploii îngheţate care a produs polei. Vineri după-amaiză, sunt deschise circulaţiei toate autostrăzile şi drumurile naţionale din zonele aflate de joi sub coduri galbene şi portocalii de ploi îngheţate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier pe sectorul Bucureşti - Drajna Nouă (kilometrii 10+500 de metri - 106+800 de metri) al autostrăzii A2 s-a reluat, în condiţii de iarnă. 

Din cauza ploii îngheţate (freezing rain) care produce polei, circulaţia rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, pe ambele sensuri de mers, între Bucureşti şi Drajna.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) arată că, vineri după-amiază, sunt deschise circulaţiei toate autostrăzile şi drumurile naţionale din zonele aflate de joi sub incidenţa codurilor galbene şi portocalii de ploi îngheţate care au produs polei în 23 de judeţe.

Totuşi, se menţi nrestricţiile de tonaj (7,5 tone) pe DN 2C între Costeşti (judeţul Buzău) şi Slobozia (judeţul Ialomiţa) şi DN 2B între Buzău şi Brăila.

Vineri dimineaţă, regionalele CNAIR au acţionat cu peste 4.000 de oameni, 857 de utilaje şi au fost răspândite aproximativ 3.190 de tone de material antiderapant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.