Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că nu va susţine măsuri populiste indiferent de la cine vin acestea, iar acolo unde are argumente Guvernul le va ataca la Curtea Constituţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de către jurnalişti ce părere are despre programul de guvernare propus de PNL care ar conţine măsuri populiste, Dacian Cioloş a răspuns că Guvernul va lua măsuri faţă de orice lege, indiferent de cine o votează, dacă este populistă şi dacă nu are surse de finanţare, şi o va ataca la Curtea Constituţională. 

"Orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă şi dacă nu are surse de finanţare, noi vom lua măsuri şi, acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constituţională (...) Orice program de guvernare. V-am spus. Orice program de guvernare. Eu, unul, nu voi susţine măsuri populiste. Deci, indiferent de la cine vine, pentru că (…)”, a răspuns premierul, însă nu şi-a termitat idea abordând un alt subiect.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Prim-ministrul Dacian Cioloş s-a aflat, vineri, la Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană - Munţii Apuseni, pentru a le prezenta mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenţie, care vizează şi aceste două foste zone miniere mono-industriale.

Premierul a fost însoţit de către vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi de consilierul de stat Ionel Dancă, coordonatorul Unităţii Guvernamentală de Asistenţă Tehnică.

Premierul Dacian Cioloş a avut întâlniri cu rectorul Universităţii Petroşani şi cu membri ai Senatului Universităţii, a vizitat biroul local al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică - Valea Jiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, Dacian Cioloş şi reprezentanţii guvernamentali care îl însoţesc discută cu oameni de afaceri din Alba, întâlnire care are loc la Universitatea „1 decembrie 1918” din Alba Iulia. î

La Alba Iulia, măsurile de securitate au fost extrem de stricte, iar participanţii la evenimente au intrat în sală. unde aveau loc întâlnirile, pe baza buletinului de identitate, iar presa a fost ţinută într-o sală pe toată perioada întâlnirii, sub supravegherea ofiţerilor SPP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.