Premierul Dacian Cioloş a scris, joi, pe Facebook, după acţiunea de ecologizare din Delta Văcăreşti la care a participat, că acest proiect pentru el arată că există idei care trebuie asumate şi în care trebuie investit chiar dacă uneori "pot părea utopice" şi mulţumeşte celor implicaţi în proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur să văd că ”Delta dintre Blocuri” cum a fost numit parcul Văcăreşti în 2012 este azi arie naturală protejată. Mă bucur să văd că o idee, care la început părea de nerealizat, este astăzi un proiect de dezvoltare care are tot sprijinul Guvernului României", scrie premierul, pe Facebook.

Cioloş le mulţumeşte membrilor ONG-urilor de mediu, voluntarilor şi oamenilor de media care au crezut în acest proiect şi l-au transformat în realitate. "Dincolo de potenţialul parcului - pentru ecoturism, pentru proiecte educaţionale, pentru proiecte de mediu – pentru mine, istoria acestui loc viu este şi o lecţie: există proiecte şi idei pe care trebuie să ni le asumăm, chiar dacă, uneori, ele pot părea utopice", mai spune prim-ministrul.

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, alături de aproximativ 200 de voluntari ai unui ONG, au strâns, joi, gunoaie din zona Parcului Văcăreşti, pe care premeierul l-a numit cel mai mare parc natural urban din Uniunea Europeană.

Alături de premier s-au aflat şi reprezentanţi ai Executivului, precum purtătorul de cuvânt al Executivului şi şeful Corpului de Control al primului-ministru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.