Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a decis, vineri, că unităţile de învăţământ din Capitală vor învăţa în scenariul al doilea – scenariul galben – în care elevii claselor 5,6,7, 9, 10 şi 11 învaţă în continuare online, iar copiii de grădiniţă, cei din clasa pregătitoare, clasele 1-4 şi clasele terminale – VIII, XII sau XIII – vor participa la cursuri. La cinci unităţi din Bucureşti cursurile vor continua integral online, din cauza unor probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În aplicarea prevederilor art. 3 alin. (1) din Ordinul ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scenariul 2 de organizare şi desfăşurare a cursurilor în toate unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti”, a transmis, vineri seară, Prefetura Bucureşti. 
 
Instituţia a precizat că cinci unităţi de învăţământ - Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, Liceul Tehnologic de Metrologie “Traian Vuia”, Grădiniţa nr 185, Şcoala Gimnazială nr. 124 şi Grădiniţa nr 35 – ”vor desfăşura activităţi didactice în sistem online, situaţie justificată de infrastructura şi/sau resursele existente ale acestora”. 
 
Potrivit datelor transmise vineri de către Grupul de Comunicare Strategică, rata de infectare în Capitală este 1,9 la mie. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.