Cinci angajaţi ai Administraţiei Canalelor Navigabile (ACN) au fost confirmate cu Covid-19, iar din acest motiv a fost făcută o dezinfecţie în întreaga companie, a fost restricţionat accesul persoanelor din exterior. Acolo unde este posibil, activitatea se va desfăşura în regim de telemuncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Canalelor Navigabile a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute cinci angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

“Primul caz a apărut în cursul zilei de sâmbătă, 18 iulie 2020, pacientul fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa urmând un tratament medicamentos. Celelalte patru cazuri au fost descoperite în urma anchetei epidemiologice pentru identificarea şi înlăturarea pericolului de răspândire a virusului printre ceilalţi angajaţi ai companiei”, se arată în comunicat.

ACN a precizat că pe data de 19 iulie în întreaga companie au fost realizate acţiuni de dezinfecţie, a fost restricţionat accesul persoanelor din exterior, iar acolo unde este posibil activitatea se va desfăşura în regim de telemuncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.