Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Peste o sută de camere de supraveghere au fost montate în cimitirele din Ploieşti şi în jurul acestora, măsura fiind luată după ce s-au înregistrat numeroase acte de vandalism şi furturi. O persoană care fura de pe morminte rame de susţinere a coroanelor de flori a fost prinsă, după ce echipa de supraveghere a observat-o pe monitoare. 

Cele 115 camere de supraveghere au fost montate anul acesta în toate cimitirele din Ploieşti de către SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU), firmă a Consiliului Local Ploieşti care se ocupă de administrarea cimitirelor.  

Conform unei informări date publicităţii, marţi, de oficialii firmei, măsura a fost luată în urma solicitărilor concesionarilor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea siguranţei acestora în incinta cimitirelor şi diminuarea numărului de activităţi ilicite săvârşite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societăţii. 

O persoană care sustrăgea de pe mormintele din cimitirul Mihai Bravu Ploieşti a fost prinsă în fapt, după ce a fost observată pe monitoarele de supraveghere,  

”În urma intervenţiei de urgenţă a echipei de supraveghere, persoana în cauza a fost reţinută şi preluată de reprezentanţi ai poliţiei care s-au prezentat la faţa locului în urma solicitării echipajului de intervenţie al firmei contractate”, transmite SGU Ploieşti. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.