Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, prelungirea cu cinci ani a perioadei în care Parcul Crângaşi este în administrarea Consiliului Local Sectorului 6, decizia iniţială de trecere în administrarea primăriei de sector fiind dată în 2011.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Primăria Sectorului 6 a solicitat, printr-o adresă din 30 iunie, iniţierea unui proiect de Hotărâre a CGMB care să prevadă prelungirea termenului de dare în administrare a Parcului Crângaşi până în 31 decembrie 2021.

„Această solicitare are în vedere asigurarea continuităţii în administrarea imobilului cât şi a peisagisticii zonei, având în vedere că Parcul Crângaşi, imobil proprietate publică a Municipiului Bucureşti, situat în Calea Grângaşi nr.5, sector 6, a fost transmis pentru administrare Consiliului Local Sector 6 prin Hotărârea CGMB nr. 126/30.06.2011, pentru o perioadă de 5 ani de la data intrării în vigoare a acestei hotărâri”, se arată în expunerea de motive a documentului aprobat joi.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a solicitat iniţial ca acest proiect să nu fie votat, având în vedere că cei cinci ani au expirat în 30 iunie.

„Nu poţi prelungi ceva ce a expirat”, a spus Ciucu. Specialiştii au explicat că cei cinci ani se calculează din momentul în care Hotărârea a intrat în vigoare, nu de când a fost votată, iar data intrării în vigoare a fost 13 iulie 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.