CFR Infrastructură anunţă că sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului feroviar a fost repus în funcţiune pe relaţia Bucureşti-Ploieşti, iar circulaţia va reveni la normal treptat, în următoarele ore. Din cauza defecţiunii la sistemul de alimentare cu energie electrică, cel puţin 15 trenuri programate să plece sau să ajungă în Gara de Nord joi dimineaţă au acumulat întârzieri de până la 180 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Defecţiunea la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului feroviar între staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti a fost remediată, însă redresarea circulaţie se va realiza treptat în următorul interval orar", a anunţat CFR Infrastructură.

Cel puţin 15 trenuri care ar fi urmat să sosească sau să plece, joi dimineaţă, din Gara de Nord din Bucureşti au acumulat întârzieri de până la 180 de minute, iar CFR Infrastructură a precizat că a avut loc un deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periş, astfel că nu a funcţionat nicio instalaţie de dirijare a traficului.

Potrivit CFR Infrastructură, deranjamentul s-a produs din cauza unor lucrări desfăşurate de furnizorul local de energie electrică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.