Circulaţia rutieră pe podul de la Brăila se va desfăşura de joi, începând cu ora 13:00, cu restricţie de viteză de 80 km/oră, după încheierea festivităţii de inaugurare, la care sunt aşteptate aproximativ 300 de persoane, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor ăi comisarul european pentru Transporturi, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia rutieră se va desfăşura începând cu ora 13:00, cu restricţie de viteză de 80 km/oră, iar noaptea, în intervalul orar 21.00 - 06.00, de luni până vineri, circulaţia pe pod va fi suspendată”, precizează Centrul Infotrafic.

În weekend-uri şi sărbători legalem chiar dacă sunt zile din cursul săptămânii, circulaţia rutieră va fi deschisă.

Aceste prevederi se aplică până la data de 30.11.2023.

Joi, la ora 11:00, va avea loc festivitatea de inaugurare a podului peste Dunăre de la Brăila  - DN 2S, între Brăila şi Smârdan, la care se preconizează să participe un număr de aproximativ 300 persoane, printre care preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, comisarul European pentru Transporturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.