Centrul drive-thru din centrul municipiului Sibiu, organiza de o săptpmână, se va deschide, de sâmbătă, şi celor care sosesc pe joss au cu maşina. Autorităţile au obţinut avizul CNCAV în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul de vaccinare drive through de pe Cazarma 90 se deschide de sâmbătă, 15 mai şi sibienilor care nu sosesc cu maşina, ci pe jos sau cu bicicleta. Ca urmare a demersurilor făcute de Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu şi ISU Sibiu, Comitetul Naţional de Coordonare a Activitiăţilor privind Vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat această modificare în activitatea centrului de la Sibiu”, a transmis, vineri, Primăria Sibiu.

Centrul este deschis tuturor celor care doresc să se vaccineze, fără programare.

Centrul de vaccinare funcţionează zilnic, între orele 09.00 - 19.00, iar imunizarea se face cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Centrul aflat în centrul municipiului Sibiu a fost deschis sâmbăta trecută, peste 400 de persoane fiind imunizate în prima zi.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.