Celebrul pianist german Davide Martello cântă, la această oră, la protestul din Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Davide Martello a anunţat zilele trecute pe Facebook că şi-a anulat următoarele concerte din Germania pentru că în data de 10 august, la Bucureşti va avea loc o mare manifestaţie împotriva corupţiei din România de la care nu vrea să lipsească.

Artistul a fost prezent anul trecut, la o lună de la reprimarea violentă a manifestaţiei antiguvernamentale din 10 august, când Jandarmeria a intervenit în forţă pentru a elibera Piaţa, unde a susţinut un concert. Protestul a fost intitulat "Gust de libertate/ A taste for freedom". 
 
Pianistul Davide Martello este celebru pentru faptul că şi-a dus pianul în multe zone de conflict din lume, cum ar fi în Piaţa Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan, unde a susţinut concerte.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.