Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din IT, se arată în datele platformei de recrutare bestjobs, transmise pentru emisiunea ”Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, o companie cu sediul în Bucureşti recrutează un Backend developer pentru un salariu de 4.000 de euro pe lună.

Cel mai interesant job al săptămânii: people & culture generalist în departamentul de HR al unui lanţ de retail home & deco.

Domeniile cu cele mai mari salarii: product manager în IT pentru o companie din Bucureşti, partener logistic pentru o firmă din Cluj-Napoca şi manager pentru relaţia cu clienţii la o companie care permite ca acest job să fie făcut remote. Salariile în toate aceste trei cazuri sunt de 2.000 de euro pe lună.

Domeniile cu cele mai multe angajări au fost vânzările, financiarul şi ingineria, iar cel mai bun oraş pentru găsirea unui loc de muncă a fost capitala.  

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o reţea de clinici private care recrutează atât personal medical, cât şi pentru restul departamentelor de suport, precum call-center, marketing, It şi HR.

Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost financiar, IT şi vânzări, în vreme ce jobul cu cele mai multe aplicări a fost unul de recrutor cu experienţă medie pentru o companie de IT şi servicii.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, braşov şi Sibiu, în domenii ca financiar, vânzăi şi inginerie. La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere, în Piteşti, Suceava, Baia Mare şi Zalău, în domenii ca turism, educaţie şi agricultură.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.