DIICOT anunţă că a fost finalizată joi percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă - bărbatul acuzat în cazul dispariţiei a două adolescente, la Caracal - datele urmând să fie prelucrate de specialişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a  apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, anunţă DIICOT într-un comunicat transmis News.ro.

De asemenea, procurorii DIICOT - Structura Centrală au audiat mai multe persoane şi au desfăşurat activităţi de urmărire penală care vor continua cu celeritate şi în perioada următoare.

Percheziţia la domiciliul lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineaţa zilei de vineri, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului acestuia.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.