Preşedintele Senatului, Robert Cazanciuc, prezent, joi, la ceremonia de recepţie a sistemului Patriot, a afirmat că mascane protejează ca un scut împotriva unui duşman invizibil şi că, şi în această bătălie, partenerul american va juca un rol important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Robert Cazanciuc a declarat, la Capu Midia, că este o zi importantă pentru Armata Română şi că această generaţie trăieşte visul părinţilor şi bunicilor care i-au aşteptat pe americani să îi elibereze de influenţa sovietică. 
 
"Este o zi aparte pentru Armata Română şi aş spune că este o zi importantă pentru România, pentru istoria ei, care se scrie chiar în aceste clipe. Îmi amintesc perioada cenuşie în care părinţii şi bunicii noştri priveau către orizontul istoriei în aşteptarea americanilor ca o speranţă a eliberării de sub influenţa sovietică, o speranţă a dobândirii libertăţii. Aşa se vorbea atunci. Astăzi trăim visul părinţilor şi bunicilor noştri. Suntem membrii unei generaţii privilegiate, ai unei generaţii care a contribuit la înfăptuirea acestui vis şi la înscrierea ţării noastre pe drumul ireversibil al unei naţiuni care împărtăşeşte valorile democratice şi drepturile fundamentale ale omului”, a afirmat preşedintele Senatului.
 
Cazanciuc a mai declarat că masca de protecţie ne protejează împotriva unui duşman invizibil şi că şi în această bătălie partenerul american va juca un rol important. 
 
“Această mască ne protejează ca un scut de un duşman invizibil. Tot împreună cred că putem lupta împotriva acestui duşman invizibil şi cred că în această bătălie partenerul american va juca, de asemenea, un rol important. God bless Romania. God Bless America”, a transmis Robert Cazanciuc. 
 
Ceremonia de recepţie a primului sistem de rachete sol-aer Patriot a avut loc, joi, la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia din judeţul Constanţa. La eveniment au fost prezenţi premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.