Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din 16 august este un bărbat din Bucureşti, care şi-a ridicat, luni, câştigul în valoare de 1,6 milioane de euro. El spune că joacă în mod constant, de peste 15 ani, iar numerele norocoase le-a folosit timp de o lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Loteriei Române, un bărbat de 40 de ani din Bucureşti este câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din 16 august.

"Jucaţi, speraţi, nu ştii niciodată când norocul va veni. Fără să joci nu vei putea câştiga", a transmis câştigătorul.

El s-a prezentat, luni, la sediul central al Loteriei Române pentru a ridica premiul de 7.701.195,92 lei (1,6 milioane euro).

Conform sursei citate, jucătorul norocos este din Bucureşti, are în jur de 40 de ani, este familist convins şi lucrează în construcţii. El spune că joacă de peste 15 ani, în mod constant, la Loto 6/49 şi Joker, iar numerele care i-au purtat noroc le joacă de peste o lună şi au fost alese cu ajutorul simulatorului de joc de pe site-ul Loteriei Române. Tot de pe site-ul Loteriei Române a aflat, chiar în seara de 16 august, că este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49.

Bărbatul, care are doi copii, spune că bucuria cea mai mare adusă de câştig este că îşi va putea ajuta copiii să aibă un viitor mai bun. Câştigătorul, care nu a dori să îşi facă publică identitatea, afirmă că va continua să joace.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.