Reprezentanţii Castelului Bran au anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că sunt solidari campaniei „şîeu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şî eu, Castelul Bran, vreau autostradă, vreau şosele şi trotuare civilizate, vreau canalizare, vreau spaţii comerciale decente. Şî eu vreau ca statul român să-mi trateze turiştii cu acelaşi respect cu care îi tratez şî eu”, este mesajul transmis joi de reprezentanţii Castelului Bran.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi şi a anunţat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00. 

Mandachi, care deţine 40 de restaurante în întreaga ţară, a construit şi „primul metru de autostradă din Moldova”, pentru care a achitat, din fonduri proprii, aproximativ 4.500 de euro.

Mai multe companii private, din diverse domenii, au anunţat că se alătură protestului lansat de omul de afaceri sucevean. La fel şi primarul oraşului Iaşi, Consiliul Judeţean Braşov şi alte 35 de primării liberale din judeţ.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.