Doi poliţişti de frontieră care se aflau în misiune pe fluviul Dunărea au salvat un pui de căprioară care se afla în apă, la aproximativ 100 metri de mal, şi care, epuizat, încerca să se menţină la suprafaţa apei. Cei doi poliţişti de frontieră au salvat animalul şi l-au dus în siguranţă în mediul său natural, dar nu înainte de a-i da numele Bambi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, colegii noştri, Saşa şi Adrian, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzeasca - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, aflaţi în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate. Nu au stat prea mult pe gânduri şi, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva. Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menţinea la nivelul apei. Cu multă grijă, colegii au reuşit să îl scoată din apele fluviului şi l-au imobilizat cu atenţie deoarece era foarte speriat şi agitat”, a transmis Poliţia de Frontieră.
 
Puiul de căprioară a primit numele Bambi, înainte de a fi dus în mediul lui natural.
 
”Intervenţia promptă a poliţiştilor de frontieră a dus la salvarea puiului care, ulterior, a fost dus, în siguranţă, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit şi un nume, cum altfel decât Bambi!”, a menţionat Poliţia de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.