Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei. Pentru el „vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii”, a adăugat Gheorghiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia. Conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate! Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mândruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca vărul Săndel: ce conţine pentru voi vaccinul?”, a spus Valeriu Gheorghiţă, într-un mesaj video postat joi pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Într-un alt mesaj video, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV Andrei Baciu a precizat că vaccinarea reprezintă pentru el posibilitatea de a îşi revedea prietenii, colegii şi familia în siguranţă şi fără mască.

„Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem şi lucrăm la interior, fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea – posibilitatea de a-ţi revedea colegii, prietenii, familia, pe toţi cei dragi în siguranţă”, a explicat Baciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.