Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, în Monitorul Oficial, ordinul pentru organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2021—2022. Probele scrise vor avea loc în perioada 14 – 17 iunie, iar rezultatele finale se vor cunoaşte în 30 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ordinul ministrului Educaţiei privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2021—2022, a fost publicat, marţi, în Monitorul Oficial.  

Documentul prevede că programele pentru disciplinele de examen sunt cele aprobate prin Ordinul ministrului educaţiei nr. 3.237/2021, dar stipulează şi faptul că acestea pot fi ”esenţializate” în funcţie de evoluţia pandemiei.  

Calendarul examenului prevede că probele scrise  vor avea loc în perioada 14 – 17 iunie, iar rezultatele finale se vor cunoaşte în 30 iunie. 

Anul şcolar 2021 – 2022 începe în 13 septembrie.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.