Un câine din rasa Cane Corso a fost capturat din Sectorul 6 al Capitalei de echipajele ASPA. Animalul fugise dintr-o curte, fiind prins la mai mult de 2 kilometri distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La sfârşitul săptămânii trecute mai mulţi cetăţeni au sesizat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Sectorului 6 cu privire la prezenţa unui câine din rasa Cane Corso, fără însoţitor, în zona Grozăveşti. Câinele, în vârstă de aproximativ 1 an, a scăpat dintr-o curte din Sectorul 1 şi a fost capturat de un echipaj ASPA la mai mult de 2 km distanţă”, a transmis, marţi, ASPA.

Instituţia a precizat că animalul nu prezenta microcip pentru a se putea identifica deţinătorul, dar a fost revendicat ulterior.

”Urmează ca autorităţile abilitate să facă verificările necesare şi să aplice sancţiuni conform legislaţiei în vigoare”, a mai transmis ASPA.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.