Elevul David Andrei Vlad de la Colegiul Naţional ”B.P. Hasdeu” din Buzău a obţinut în această săptămână o nouă performanţă internaţională, adjudecându-şi două medalii de aur la Olimpiada Internaţională de Ştiinţele Pământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
După ce, în urmă cu o lună, David Andrei Vlad a obţinut argintul la Olimpiada Internaţională de Biologie din Dubai, acesta a reuşit în această săptămână să obţină două medalii de aur atât la proba teoretică, cât şi la cea practică a Olimpiadei Internaţionale de „Ştiinţele Pământului”.
 
”De două ori aur! După ce a transformat bronzul de la Olimpiada Internaţională de Biologie de anul trecut în argint la cea din anul acesta, hasdeianul nostru a reuşit remarcabila performanţă de a obţine două medalii de aur la Olimpiada Internaţională «Ştiinţele Pamantului»: una la proba teoretică şi cealaltă la proba de proiect, împreună cu alţi doi membri ai lotului României! Felicitări, Andrei! Felicitări şi profesorilor care ţi-au fost alături în acest drum încununat de succes: Luminiţa Enescu-fizică, Viviana Gaitanovici-chimie, Cătălin Mihalcescu-biologie, Mihaela Ladariu-geografie, precum şi Mihai Mancu- pentru sprijinul acordat în perioada de pregătire a olimpiadei internaţionale! Hasdeieni de pretutindeni, aveţi de ce să fiţi mândri in continuare”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanţii Colegiului Naţional ”B.P. Hasdeu”.
 
Olimpiada Internaţională de „Ştiinţele Pământului” a fost organizată online de India, în perioada 20-26 august, şi a reunit 172 de elevi din 29 de ţări. Din România au participat 8 elevi care au obţinut în total 7 medalii de aur, argint şi bronz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.