Încă zece persoane din focarul de coronavirus de la Spitalul "Sfântul Sava", secţia exterioară de la Pătârlagele, judeţul Buzău, au fost confirmate cu COVID-19, numărul cazurilor ajungând acum la 20. Sunt infectaţi atât cadre medicale, cât şi beneficiari, care sunt pacienţi aflaţi în stadii terminale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, marţi, încă 10 persoane de la secţia exterioară de la Pătârlagele a Spitalului "Sf. Sava" au fost confirmate cu COVID-19, după ce iniţial erau zece cazuri de infectare.

Astfel, în acest moment, sunt infectaţi 6 cadre medicale şi 14 bolnavi, pacienţi aflaţi în stadii terminale, care erau spitalizaţi în această secţie pentru a le fi ameliorate simptomele.

Marţi, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a raportat 40 de cazuri noi de COVID-19 în judeţ, Buzăul ajungând la un total de 2.286 de cazuri de la debutul pandemiei.

De asemenea, marţi au fost raportate două decese în rândul bolnavilor cu COVID-19, fiind vorba despre o persoană de 90 de ani şi o alta de 86 de ani, cu multiple afecţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.