Şcoala generală nr 1 din Râmnicu Sărat, unde învaţă aproximativ 950 de copii, trece în scenariul roşu, în care elevii vor învăţa online, după confirmarea cu coronavirus a unei învăţătoare şi a soţului său, care este administrator al unităţii de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al ISJ Buzău, Ionel Meiroşu, două cazuri de coronavirus au fost depistate la Şcoala nr.1 din Rm.Sărat. Este vorba despre o învăţătoare, care a predat unei singure clase, şi despre soţul acesteia, care prin natura funcţiei pe care o deţine, a trecut prin mai multe clase, de la debutul anului şcolar.

Miercuri, se va întruni consiliul de administraţie al şcolii care va propune spre aprobare Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca şcoala să treacă în scenariul roşu.

Deja, miercuri copiii nu au mai venit la cursuri. *

În judeţul Buzău, se află în scenariul roşu şcoala generală din satul Izvoru Dulce, comuna Merei, unde un profesor a fost confirmat cu coronavirus.

În judeţ, sunt 2.665 de cazuri de COVID-19 de la debutul pandemiei, conform raportării de marţi, cu 2.341 de persoane vindecate şi 98 de decese.

Întrucât la acest moment, în judeţul Buzău, toate paturile destinate pacienţilor cu COVID-19 sunt ocupate, un număr de 67 de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.