Echipajul medical de pe elicopterul SMURD Braşov a transportat, duminică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, o femeie în vârstă de 60 de ani, aflată în stare gravă, după ce a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. Misiunea a avut loc în localitatea Măgura Branului, la o altitudine de 1100 metri, iar transferul femeii la spital a durat 10 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sorin, Ioan, Andreea şi Alin, îngeri salvatori în prima zi a anului. În urmă cu câteva momente, colegii noştri de la Braşov au intervenit de urgenţă în localitatea Măgura Branului, la o altitudine de 1100 metri, pentru salvarea unei femei în vârstă de 60 de ani, aflată în stare gravă, cu arsuri pe 20% din suprafaţa corporală. Intervenţia a prezentat un grad de dificultate ridicat din cauza zonei în care se afla persoana, greu accesibilă structurilor tereste de intervenţie, şi a afecţiunilor suferite, victima fiind intubată şi ventilată mecanic de echipa medicală de la bordul elicopterului SMURD”, arată postare de duminică pe pagina de Facebook a Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Potrivit sursei citate, echipajul medica a reuşit să transfere femeia în siguranţă, în 10 minute, medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, pentru a putea beneficia de asistenţă medicală complexă şi tratament de specialitate.

„Felicitări, dragi colegi, vouă şi celorlalte echipaje de zbor SMURD, care, în prima zi a anului, au reuşit să salveze 11 persoane aflate în dificultate, la nivel naţional! Lupta pentru viaţă continuă!”, mai indică sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.