O adolescentă de 15 ani a murit, duminică, după ce a căzut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Incidentul a avut loc la ora 2:00 dimineaţa iar echipajele medicale trimise de urgenţă la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 07 aprilie a.c., în jurul orei 02.00 dimineaţa, Poliţia Braşov a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, în care era semnalat faptul că o persoană s-ar afla în stare de inconştienţă, în faţa unui imobil, din municipiul Braşov. La faţa locului s-au deplasat echipe de intervenţie, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Braşov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani,  s-ar fi precipitat”; informează oficialii Poliţiei Braşov. 
Medicii care au intervenit au încercat să o salveze pe fată, însă leziunile produse în urma impactului cu solul au fost extrem de grave, în cele din urmă fiind declarat decesul.
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează a se continua cercetările pentru a  lămuri toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea decesului adolescentei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.