Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat fosta concubină şi i-a furat telefonul şi 300 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 37 de ani din Bistriţa este cercetat pentru tâlhărie. 
“Din investigaţiile efectuate a reieşit că, în după-masa de 2 mai, în timp ce se afla în locuinţa fostei concubine, ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras o borsetă în care se afla suma de 300 lei, precum şi un telefon mobil”, a transmis IPJ Bistriţa – Năsăud. 
Bărbatul a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, la data de 5 mai, în comuna Şieu Măgheruş, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de la investigaţii criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cei ai Postului de Poliţie Şieu Măgheruş.
El a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa care a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.